Semesterns första dag

>> fredag 18 juni 2010


Sommar, sol och en varm doft av grönska och syren. Bada och sedan fika, slappa och må gott på den nybyggda altanen. Det var så Hassekatt och jag tänkt oss semesterns första dag.


Men nej, regnet öser ner och de blomster som får avnjutas idag blir de som står i köksfönstret.
En städ och tvättdag har påbörjats.

5 kommentarer:

Nordingården 2010-06-18 07:24  

Men Hassekatt, då är väl en av de godaste jag sett, så söt och verkar så rar , mjuk och social, vilken misse! Katter kan konsten att njuta!

Nje, inga får ännu och lär väl heller inte så bli, den bonden vi har lånat dem av förr är lite "svår" , man får inga raka svar men om vi kommer att ha fårfritt i år så får jag glädjas utav blommorna på ängen så satsar vi på andra får nästa år i sf! Fast lustit nog i natt drömde jag att fåren kom hit...

Oscaria är nog nöjd i af, hagen är hennes råttjaktmarker: ) Mari.

Nordingården 2010-06-18 09:12  

...glömde säga, vilken fantastisk utsikt du har från ditt köksfönster!!! Mari.

Country Antiques 2010-06-18 11:21  

Ja, precis som du hade jag en massa planer för idag, men så fort regnet lugnat ner sig börjar det hagla istället...så, jag lägger ner allt för idag och satsar på att ladda batterierna istället.

Din Hasse är så fin! Och vilken kärleksfull blick han ger dig när han ligger där på trappen.♥

Gustav, "vildkatten", som du läste om på min blogg är lite lik Hasse, förutom den fina färgen så verkar de vara byggda på samma sätt.

Precis som du säger så borde det finnas någon som saknar honom, vi får hoppas att lapparna vi sätter upp ska hjälpa honom hem igen. Men, tyvärr är chansen stor att han är en sommarkatt...

Många kramar till dig, Hasse och de fina ällingarna.=)

Love Your Homes 2010-06-19 08:19  

Riktigt bra bild på Hasse...ligger han o spanar på anddammen, fast han ser ut att vara väldans nöjd o belåten där i solen.

Vi har haft vilodag här, det blev lite för mycket med en utflykt häromdagen och man måste backa lite, har lite för bråttom allt som oftast. Kletus gillar vilodagar, helst i min säng.

Må så gott i vackra Öppom...vilket vackert rapsfält.

Love Your Homes 2010-06-19 08:20  

Det kanske inte är ett rapsfält, eller?

  © Blogger templates Sunset by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP