Restaurang Marieberg
>> fredag 26 november 2010
Frysta läckerheter för liten fågel.
Recept:
1.
Smält ister, coccos, fårfett eller annat fett
2.
Krossa jordnötter, hasselnötter, skalade solrosfrön,
fiberhavregryn, brandflakes eller annat och blanda i fettet.
3.
Häll upp i ex. pappersmuggar och stick ner en upphängningsanordning.
4.
Låt blandningen svalna och därefter stelna i frysen.
5.
Servera på fågelbordet.
6.
(Lås in Hasse-katt med vänner!)
Mästerkock, servitör och filmare. |
2 kommentarer:
Menar du att man kan tillvarata fårfettet till detta...det måste kommas ihåg nästa gång det är dags för du vet vad! Tack för tipset, ni kommer ha trängsel vid fågelbordet!
Verkar vara en riktig handyman ni har på gården, inte fel alls!
Ha en skön fredag!
Eija
Fin film :)
Skicka en kommentar