Partyprinsessa?

>> torsdag 11 februari 2010

Med hjälp av Photoshop, lånade atrialjer och tillbehör från Dame Edna och prinsessan Victoria, samt rödmålade botoxade läppar och blossande rosor på kinden (som en glad nymfparakit), med blekta tänder och bredaste flin likt självaste Dolf Lundgren funderar man om jag är en äkta partyprinsessa som trippar omkring i discoklänning - ett fodral i tajtaste silver.

Sorry, varken partyprinsessa eller discodrottning är jag, den enda kungligheten vi har här på Marieberg är Hans Majestät (katten, för den som nu inte vet...) Denna silvriga skapelse är ett försök till att göra en egen provdocka. Jag hittade en beskrivning på nätet och var bara tvungen att prova. ( http://www.threadsmagazine.com/item/3659/clone-yourself-a-fitting-assistant )
Den är mycket enkelt att göra, tejpa tre varv, klipp upp och fyll med någon stoppning.

Jag testade att fylla med fogskum istället för kuddvadd som det stod i beskrivningen. Det blev nästan bra. lite buckligt och ojämnt på några ställen. Skulle jag göra en ny docka så skulle den bli bättre. Man lär sig av misstagen...

En köpt docka är naturligtvis snyggare men denna fungerar minst lika bra och vi hade dessutom väldigt roligt när den tillverkades :-)

4 kommentarer:

LoveYourHomes 2010-02-11 21:31  

Jag är rätt säker på att din elever gillar dig skarpt!!

Tack för omtanken, Kletus har format till sig bra, behöver äta upp sig lite. Tids nog hoppas vi det blir som vanligt igen, just nu är vi innerligt tacksamma att det ordande sig till slut och att han fått komma hem.

Han är rätt trött på våra hängivna kärleksförklaringar!
Jag tror han låtsas, den rackar'n.....

Susanne 2010-02-12 12:20  

:-)
Ingen kommentar nödvändig!!

Gela 2010-02-12 14:17  

Tänk vad man kan få till. Är så roligt att titta i din blog på alla gamla bilder. Och nya. Hoppas du får en riktigt fin fin helg/Gela

Alva 2010-02-13 10:52  

Min mamma där! Jajemen ;P

  © Blogger templates Sunset by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP